Cautare

30242 de rezultate pentru "stefan cel mare moneda eurocent" (5.87 secunde)
Motiunea a fost sustinuta, prin vot, de un numar mai mic decat cel al semnatarilor parlamentari, atat social-democratii, cat si PRM-istii absentand masiv de la sedinta.
Presedintele PDL Neamt, Gheorghe Stefan, spune ca nu s-a decis inca ce candidat va avea partidul pentru locul de deputat ramas liber dupa decesul lui Surdu. ... Vom lua o decizie impreuna cu conducerea centrala", ne-a declarat Gheorghe Stefan, liderul PDL Neamt.
Reprezentantii Sindicatului Crescatorilor de Taurine din Romania au semnat un protocol prin care se stabileste un pret de referinta la lapte pe baza caruia fermierii vor vinde lapte cu 1,3 lei pe litru, a declarat presedintele sindicatului Agrostar, Stefan Nicolae.
Astfel, cel putin la prima vedere, deciziile recente ale Bancii Nationale a Romaniei (BNR) de restrictionare a creditului de consum par absurde. ... In ceea ce priveste totalul valorii absolute a creditului bancar, acesta este de numai 40% din cel al Cehiei de exemplu, care are jumatate din populatia Romaniei.
Sambata, 21 ianuarie 2017, la orele 17.00, la SALA MARE a PALATULUI NATIONAL al COPIILOR (Bulevardul Tineretului nr. ... Regia primului spectacol - eveniment al STAGIUNII 2017 inspirat de piesa lui Vasile Alecsandri este semnata de DAN TUDOR, coregrafia de STEFAN SOARE, iar scenografia de VIORICA PETROVICI.
In trimestrul care tocmai s-a incheiat, economia a crescut cu 2%, iar prognozele pentru ultimul trimestru din 2010 india o crestere de cel putin 2,5%; ... - consumatorul american revine in magazine, retailerii americani prognozand pentru sarbatorile de iarna cel mai bun sezon din ultimii 4 ani;
Centrul de Informatii Externe) conducerii statului roman, se mentiona faptul ca Administratia SUA a comunicat aliatilor din NATO ca avand in vedere ca evenimentele din Europa de Est se desfasoara cu rapiditate este necesara o coordonare si mai stransa intre statele membre ale Aliantei Nord-Atlantice pentru controlarea situatiei si accelerarea cursului favorabil intereselor Occidentului astfel incat trebuie sa se asigure o redistribuire a rolurilor statelor occidentale si o mai mare implicare a lor in actiunile de influentare a evolutiilor din diferite tari socialiste.
Liderul PNL, deputatul Stefan Alexandru Baisanu, a enumerat trei dintre cele mai importante argumente prin care militeaza ca Suceava sa nu formeze aceeasi regiune cu Iasul.
Presedintele sindicatului Agrostrar, Stefan Nicolae, a declarat ca intalnirea cu ministrul Agriculturii, Decebal Traian Remes, a fost anulata, astfel incat sindicalistii vor picheta sediul ministerului saptamana viitoare.
Cei doi predau la Colegiul Tehnic Stefan Banulescu din Calarasi, la sectia arte plastice.
Stefan de 42 de ani din Bucuresti. ... Stefan, care de la aceeasi unitate sanitara a fost indrumat la domiciliu. ... Stefan cel Mare dinspre Calea Floreasca catre bd.
De vineri, moneda nationala este total convertibila in lume, adica se pot efectua schimburi valutare cu lei oriunde in lume.
Clientii Raiffeisen Bank, de exemplu, care contracteaza in perioada 15 ianuarie-28 februarie un Credit Flexi (credit de nevoi personale nenominalizate) beneficiaza de o reducere de 3% (pentru cel cu o valoare de 10.000 de euro, pe zece ani), respectiv 1% (pentru cel cu o valoare de 5.000 de euro, pe zece ani).
Sau cel putin asta au vrut sa faca.
Asociatia Judeteana a Vinatorilor si Pescarilor Sportivi (AJVPS) se afla in conflict deschis cu Compania de Administrare a Fondului Piscicol dupa ce aceasta din urma a incheiat un nou contract peste cel aflat in derulare, avind acelasi obiect de gestionare a bazinelor piscicole, cu o noua asociatie de profil condusa de Ion Stefan.
Asa cum spunea Bogdan Teodorescu, ex-premierul Adrian Nastase a fost linsat politic, in vazul lumii, fara probe la dosar, si fara a se lua in considerare ca liderul PSD este cel care a bagat Romania in NATO si in UE.
Inseamna sa putem trece peste faptul brut al numarului de razboaie purtate de Stefan cel Mare si al bisericilor construite de domnitorul moldovean si sa incercam sa plasam aceste fapte in contexte care ne permit sa emitem judecati privind valoarea.
Directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Craiova, Stefan Stoica, a facut o radiografie a drumurilor nationale din Oltenia. ... Vor fi eliminate noxele, iar tranzitarea dintr-un drum national in altul se va face la o viteza mult mai mare.
Pe langa marii investitori imobiliari care au fost atrasi de piata imobiliara romaneasca - cu precadere de cea bucuresteana - din toate colturile Europei si nu numai, un alt segment in care s-a inregistrat in ultimii doi ani o crestere spectaculoasa este cel al construirii si achizitiei de locuinte pe baza creditului imobiliar si ipotecar.
Acest lucru i-a nemultumit pe oameni, iscandu-se astfel un scandal de toata frumusetea, scandal domolit abia dupa sosirea la locul cu pricina a presei si mai ales a viceprimarului orasului Navodari, Stefan Galbau, care, de altfel, a si constatat ilegalitatea taxei.
google-analytics.com